Κατηγορητήριο και σενάρια!

Τον Ράζβαν Λουτσέσκου κάλεσε μεταξύ άλλων σε απολογία το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για τα όσα έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.
Πηγή: paok24.com
Κατηγορητήριο και σενάρια!
Photo Credits: @PAOKFC

Ωστόσο, σε απολογία κλήθηκε τόσο ο Έρικ Λαμέλα όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Βένγκα, γεγονός που καταρρίπτει με… κρότο την “κιτρινόμαυρη” προπαγάνδα που λίγο – πολύ προσπάθησε να πείσει την κοινή γνώμη πως ο Λουτσέσκου μάλωσε… μόνος του!

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε για χειρονομίες ή για κάτι άλλο από τα πολλά που τον “φορτώνει” ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ και ο περίγυρός της, αλλά κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα σπρωξίματα με Λαμέλα και Βένγκα, τα ονόματα των οποίων… απουσίαζαν από τα ρεπορτάζ της “Ένωσης” μέχρι και πριν λίγη ώρα!

Πρακτικά, ό,τι γράφεται στο φύλλο αγώνα και στις εκθέσεις, δεν αμφισβητείται. Έτσι, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν μόνο μέσω βίντεο (εφόσον βρεθούν τέτοια), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η απολογία του Ράζβαν Λουτσέσκου – όπως και όλων των υπολοίπων εμπλεκομένων από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη, δηλαδή ανήμερα του αγώνα του Δικεφάλου με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα.

Το αν ο ΠΑΟΚ ζητήσει αναβολή ή όχι θα αποφασιστεί μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ενώ η όποια ποινή επιβληθεί από το Πρωτοβάθμιο της Λίγκας ή η όποια αθώωση, θα ισχύει για όλους! Σημειώνεται δε πως οι δύο υποθέσεις, δηλαδή ο καυγάς του Λουτσέσκου με τον Λαμέλα και ο καυγάς του Λουτσέσκου με τον Βένγκα, θα κριθούν ξεχωριστά!

Διαβάστε ακόμη...