Λάμπρος Σμυρλής και Μάριος Σινανάι για τη νέα προσπάθεια της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου

Για την εμπειρία της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα αλλά και τα κίνητρα που έχει η κάθε χρονιά ξεχωριστά μίλησαν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ Β, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.
Πηγή: forzaonline.gr
Λάμπρος Σμυρλής και Μάριος Σινανάι για τη νέα προσπάθεια της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου
Photo Credits: @PAOKFC

Αντίστροφα μετράνε στον ΠΑΟΚ Β για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας να υποδεχθούν την Κυριακή, στο γήπεδο του Μακεδονικού, τον Ηρακλή.

Οι Λάμπρος Σμυρλής και Μάριος Σινανάι μίλησαν στο Forzaonline.gr για τη νέα προσπάθεια της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Πρώτα ο λόγος στον Λάμπρο Σμυρλή:

-Πώς ήταν για σένα η εμπειρία να πάρεις μέρος το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας;

«Μόνο κέρδη είχα ν’ αποκομίσω από την εκεί παρουσία μου. Βλέπεις πώς είναι το επίπεδο από παίκτες, που έχουν φθάσει ψηλά στην καριέρα τους, οπότε προσπαθείς μέσα από αυτήν τη διαδικασία ό,τι μπορείς να το κερδίσεις και να βελτιωθείς ατομικά».

-Ποιες είναι προσωπικές βλέψεις σου για τη νέα σεζόν κι αν διακρίνεις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ Β;

«Σαν επιθετικός που είμαι, θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται, αλλά και να δώσω ασίστ, βοηθώντας την ομάδα μου μ’ αυτόν τον τρόπο. Σε ομαδικό επίπεδο, κάθε χρόνο ανεβαίνουν νέα παιδιά, έχουμε ένα νέο ρόστερ, θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι και να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Σινανάι υπογραμμίζει:

«Πάντα όταν παίζεις απέναντι σε άνδρες έχεις το κίνητρο να θέλεις να τους κερδίσεις. Μαθαίνουμε από μικροί ότι το μέταλλο της ομάδας μας είναι να διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σοβαρότητα, με θέληση για το τρίποντο».

-Με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν, θεωρείς την αντίστοιχη φετινή ως μια σεζόν επανεκκίνησης για σένα;

«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, κάθε σεζόν έχει τις δυσκολίες της. Οπότε, το αντιμετωπίζω ως κίνητρο, κάθε χρονιά θέλω να βελτιώνομαι ατομικά και να βοηθώ την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...