Η μεικτή ζώνη του Ντούισμπουργκ - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ Domus Ergo και της Ντούισμπουργκ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup.
Η μεικτή ζώνη του Ντούισμπουργκ - ΠΑΟΚ Domus Ergo
Photo Credits: @acpaok

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Νομίζω ότι αυτοκτονήσαμε, αυτή η λέξη ταιριάζει στην περίπτωση και την περίσταση. Πραγματικά κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει στο δεύτερο, και αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μέσα στο παιχνίδι, σαφώς μας επηρέασε και η άνοδος του αντιπάλου. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, και μαζί με αυτό χάθηκε και η πρόκριση. 

Υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση, λογικά συναισθήματα για κάθε αθλητή και προπονητή, αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι ώστε να ολοκληρώσουμε το φετινό μας, σύντομο, ευρωπαϊκό ταξίδι, να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να δώσουμε όλες τις δυνάμεις για τις δύο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος. Στον αθλητισμό υπάρχουν πολλές χαρές αλλά και πολλές λύπες. 

Για εμένα, γιατί έχω ζήσει πολλές χαρές αλλά και ακόμα περισσότερες λύπες, το πιο σημαντικό είναι όταν πέφτεις να ξανασηκώνεσαι. Αυτό είπα στα παιδιά, να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτή την διαδικασία, και θα επιστρέψουμε του χρόνου στο ίδιο σημείο, και ελπίζω ότι δεν θα χάσουμε την ευκαιρία την επόμενη φορά». 

Διαβάστε ακόμη...