Στο ίδιο έργο θεατές...

Πρεμιέρα με στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ και 0-0 στην Τούμπα κόντρα στην Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ ...
Στο ίδιο έργο θεατές...

Όλος ο οργανισμός της ομάδας γνώριζε εξαρχής την σημασία του χθεσινού παιχνιδιού κόντρα στην Μπεϊτάρ. Το κλίμα γύρω από τον ΠΑΟΚ κακό, η περυσινή χρονιά πλήρως αποτυχημένη και ο δρόμος μόνο ένας: Η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας με παίκτης από το πάνω ράφι που θα της δώσουν την ποιότητα που έλειψε τόσο πολύ.

Τι είδαμε χθες το βράδυ; Μια πλήρως αλλαγμένη αμυντική γραμμή, καμία ενίσχυση στα χαφ, καμιά ενίσχυση μεσοεπιθετικά (πλην του ανέτοιμου Σαματά). Το αποτέλεσμα; Μηδέν εις το πηλίκον.

Ένας ΠΑΟΚ ακριβώς όπως τελείωσε η περυσινή χρονιά. Κυριαρχικός όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, κουραστικός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και αναποτελεσματικός κόντρα σε ομάδες όπως η χθεσινή αντίπαλος, η οποία ποτέ δεν επιτέθηκε και όταν το έκανε, ανέβασε το πολύ τρεις ποδοσφαιριστές πάνω από τη μεσαία γραμμή.

Κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους πρέπει να μιλήσει η ποιότητα. Μια ατομική ενέργεια, ένα σουτ, μια κίνηση που θα μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπία στην αντίπαλη αμυντική διάταξη. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε ικανός να κάνει κάτι τέτοιο στο χθεσινό παιχνίδι.

Η μόνη βελτίωση που υπήρξε, φάνηκε μεσοαμυντικά. Ο περυσινός ΠΑΟΚ, θα είχε χάσει το χθεσινό ματς την μοναδική φορά που θα κινδύνευε. Χθες, αυτό μπόρεσε τουλάχιστον να το αποφύγει.

Βέβαια, το ματς στο Ισραήλ θα είναι διαφορετικό. Ο αντίπαλος θα αναγκαστεί να παίξει ποδόσφαιρο και ο Δικέφαλος θεωρητικά θα βρει περισσότερους χώρους, στους οποίους είναι πολύ καλύτερη η συνολική λειτουργία της ομάδας.

Πέραν του αγωνιστικού, ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αποτελέσει σίγουρα μεγάλο σοκ και ντροπή για την ιστορία του συλλόγου.

Υ.Γ: Δύο χάφ που να “δαγκώνουν” και ένας μεσοπθετικός με ποιότητα. Κάντε καμιά μεταγραφή...

Διαβάστε ακόμη...