ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σαντορίνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, τον ΑΟ Θήρας.
ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος, μετά τους αγώνες του Βαλκανικού Κυπέλλου, αλλά και τα φιλικά προετοιμασίας, μπαίνει σε αγωνιστική δράση, έχοντας μία απαιτητική «πρεμιέρα» στις Κυκλάδες.

Απέναντί του, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος προέρχεται από τον αποκλεισμό του με δύο ήττες από την Γαλατασαράι στην φάση των «64» του CEV Women's Challenge Cup.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Θήρας, η Ίλκα Βαν Ντε Βίβερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι της Volley League γυναικών. Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν έχω σαφή εικόνα για την δυναμικότητα των ομάδων, αφού για εμένα είναι κάτι καινούργιο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για το επίπεδο των συμπαικτριών μου, και πραγματικά νιώθω ότι θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι ως ομάδα. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε σ' ένα επίσημο παιχνίδι. Ο ΑΟ Θήρας είναι μία πλήρη ομάδα, και το παιχνίδι σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό. Το πιο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος για την σεζόν είναι να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας σε κάθε παιχνίδι».

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
1η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας
19:00, ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...