Πως ο Μίχελ βρήκε την άκρη για τον Μακ

Από thessports.gr: Ο Ρόμπερτ Μακ είναι από σήμερα και επίσημα παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης...Είναι μια μεταγραφή, την οποία στην πραγματικότητα έκλεισε ο Λούμπος Μίχελ, που έκανε και την πρώτη του πώληση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Πως ο Μίχελ βρήκε την άκρη για τον Μακ

Για να τα καταφέρει ο Μίχελ, πήγε σε... γνώριμα μονοπάτια. Ο νέος προπονητής του Μακ, θα είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος που ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι την Ζενίτ. Με τον Λουτσέσκου, ο Μίχελ δούλεψε μαζί στην Σαχτάρ, γνωρίζονται πάρα πολύ καλά, έχουν πολύ καλή σχέση κι έτσι η μεταγραφή του Μακ δεν ήταν δύσκολο να γίνει.

Ο Μίχελ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Λουτσέσκου και είναι νωπές οι ωραίες κουβέντες γι΄ αυτόν, στην παρουσίαση του Ίβιτς, όταν έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ποντάρει σε έναν προπονητή και να τον αφήσει να δουλέψει για χρόνια, όπως έκανε η Σαχτάρ με το Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...