«Στροφή» σε Δανία για τον ασταμάτητο Αντρίγια

Με μία «ανάσα» ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την περίοδο διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη δεδομένου ότι κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Σερβίας με το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «πλάβι» κόντρα στην Ισπανία να φαντάζει ιδιαιτέρως σημαντικό για τον 28χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
«Στροφή» σε Δανία για τον ασταμάτητο Αντρίγια
Photo Credits: @PAOKFC

Ενδεικτικό ότι κόντρα στους Ισπανούς σημείωσε την 50η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όπως ακριβώς και ο Σάσα Λούκιτς, με τη Σερβία στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram να σχολιάζει την εν λόγω στατιστική επίδοση.

«Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σάσα Λούκιτς έπαιξαν το 50ο παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας στον αγώνα κόντρα στην Ισπανία», επισήμαναν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι που δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στις προσωπικές επιδόσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Πλέον, η προσοχή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς προσανατολίζεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δανία (08.09) που «κλείνει» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας, έχοντας αφιχθεί στην Κοπεγχάγη για τον αυριανό αγώνα.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση της Σερβίας από την άφιξη του αγωνιστικού τμήματος στην Κοπεγχάγη:

Διαβάστε ακόμη...