Ο Ζίβκοβιτς και το τρομερό δέσιμο

Στην Τούμπα βρήκε το δεύτερο σπίτι του και το απολαμβάνει.
Πηγή: paok24.com
Ο Ζίβκοβιτς και το τρομερό δέσιμο
Photo Credits: @PAOKFC

Έχει την τιμητική του για μία ακόμη φορά και βλέπει τα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έφτασε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2020 και βήμα-βήμα, εξελίχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ.

Σε τέσσερις σεζόν στον “Δικέφαλο”, ο Σέρβος έχει να επιδείξει 200 παιχνίδια με απολογισμό 49 γκολ και 42 ασίστ, ενώ έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδας 2020-21 και πρωταθλητής Ελλάδας 2023-24.

Πέρυσι, η χρονιά έκλεισε με συνολικά 49 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, στο Κύπελλο και στο Europa Conference League, μετρώντας 19 γκολ και 14 ασίστ, ενώ φέτος, μετράει ήδη 10 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Γράφει κι αυτός τη δική του ιστορία, είναι πρωταγωνιστής και στα δύσκολα, είναι από αυτούς που κάνουν ένα step μπροστά. Ο Αντρίγια έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Τούμπα και τον κόσμο και στη Θεσσαλονίκη έχει βρει το δικό του, δεύτερο σπίτι.

Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο όλα εξελίσσονται ιδανικά και ο Σέρβος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του, με τον ίδιο να το απολαμβάνει. Όσο για το μέλλον; Στο μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ, με τα λόγια του την περασμένη Κυριακή, να είναι ενδεικτικά:

“Ήταν μεγάλη μέρα για μένα. Θα ήθελα να σκοράρω, αλλά φυσικά και είμαι χαρούμενος που συμπλήρωσα 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη ομάδα που την αγαπώ πολύ. Πάμε να γράψουμε νέα ιστορία.

Θέλω να είμαι εδώ μέχρι το τέλος. Μέχρι να πεθάνω! Όπως λένε μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ!“.

Έφτασε τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ κι αυτό που σκέφτεται ο Αντρίγια, είναι πως θέλει να βρίσκεται στην Τούμπα μέχρι το τέλος…

Διαβάστε ακόμη...