ΜΜΕ Τουρκίας: «Βασικός ο Ικάρντι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Η μίνι προετοιμασία της Γαλατασαράι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε, με τον Οκάν Μπουρούκ να προχωρά σε αλλαγές στην ενδεκάδα του και τους Τούρκους να δίνουν βασικό τον Μάουρο Ικάρντι.
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Τουρκίας: «Βασικός ο Ικάρντι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της αντιπάλου του Δικεφάλου στην Sabah, Μεχμέτ Οζκάν, ο Τούρκος προπονητής θα αλλάξει πρόσωπα αλλά όχι και το σχήμα, διατηρώντας το 4-2-3-1 που παρατάσσει στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα στην σεζόν, ενώ θα βάλει βασικό για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, τον Μάουρο Ικάρντι αντί του Βίκτορ Οσιμέν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 31χρονος Αργεντίνος επιθετικός έχει παίξει σε έξι παιχνίδια φέτος με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ σε συνολικά 472 λεπτά συμμετοχής, ενώ κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν κατέγραψε 32 γκολ και 12 ασίστ σε 47 συμμετοχές.

«Ο Μάουρο Ικάρντι θα παίξει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν νομίζω ότι το σύστημα 4-2-3-1, όπου ο Οσιμέν είναι ο μοναδικός επιθετικός, θα αλλάξει μέχρι την επόμενη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Ο Ικάρντι μπορεί να περιμένει προς το παρόν. Το δίδυμο του Οσιμέν με τον Ικάρντι μπορεί να παίξει σε παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς στο πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ της Γαλατασαράι.

Διαβάστε ακόμη...