Το πριμ στην Γαλατά για την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε

Το 6/6 με έναν εμφατικό τρόπο έκανε η Γαλατασάράι, κερδίζοντας με 3-1 μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» την Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι μίσους της Πόλης και με αυτή την νίκη ξέφυγε πέντε βαθμούς από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Πηγή: thessports.gr
Το πριμ στην Γαλατά για την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε

H Γαλατά ως πρωτοπόρος υποδέχεται την Τετάρτη το βράδυ (22:00) τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της νεας μορφής στο Europa League, με τον Δικέφαλο να ειναι και αυτός μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα στην Superleague.

Αυτή η νίκη που ήταν η έκτη συνεχόμενη στην τουρκική Λίγκα έφερε ρεκόρ για τον Οκάν Μπουρούκ, αφού ο Τούρκος προπονητής που ειναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας της Γαλατά καθώς είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες επί της μεγάλης αντιπάλου την τελευταία οκατετία, βάζοντας τέλος στο σερί 32 ματς χωρίς ήττα που είχε η συντοπίτισσα.

Παράλληλα ο Οκάν Μπουρούκ ισοφάρισε την επίδοση του θρυλικού για την Γαλατά, Γιουπ Ντέρβαλ που δεν είχε χάσει στα τρία πρώτα παιχνίδια του στην έδρα της Φενέρ.

Η διοίκηση της «τσιμ-μπομ» επιβράβευσε τους παίκτες για την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 3-1 και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας με αυτό το 6/6, αφού έδωσε πριμ στην ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της Γαλατά, κάθε παίκτης της Γαλατά θα πάρει για την νίκη στο ντέρμπι 1,5 εκατομμύριο τουρκικές λίρες, δηλαδή περίπου 40.000 ευρώ έκαστος.

Διαβάστε ακόμη...