Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί!

Απίθανα πράγματα από την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί!

Ξεκούραστο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό καθώς… σκόρπισε τον Βόλο με 4-1 και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» έδειχνε να καθαρίζει το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όταν ο Μουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από μια εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο 54ο λεπτό.

Η φάση του δεύτερου τέρματος είναι η επιτομή του συνδυαστικού ποδοσφαίρου, της ευχέρειας στην συνεργασία σε κλειστούς χώρους, της ομαδικότητας και φυσικά του συγχρονισμού. Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί αυτή τη στιγμή να δημιουργεί τέτοιες φάσεις και να «ζαλίζει» τις αντίπαλες ομάδες μέσα στις δικές τους περιοχές.

ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο
Photo Credits: @paok24.com

Τη στιγμή του γκολ οι παίκτες του Δικεφάλου ανταλλάσσουν τρεις πάσες, με τον Τισουντάλι αρχικά να μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή και να πασάρει στον Τάισον, αυτός με τη μία στον Μουργκ και ο Αυστριακός με τη σειρά του απευθείας στον Καμαρά, ο οποίος επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κόβατς.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τη στιγμή του δεύτερου τέρματος έξι παίκτες των «ασπρόμαυρων» βρίσκονταν μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αυτό δείχνει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να επιτίθεται η ομάδα του Λουτσέσκου, βάζοντας πέρα από τους επιθετικούς της ομάδας και τα χαφ μέσα στα αντίπαλα καρέ.

Διαβάστε ακόμη...