Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος ο Κατσαρής!

Σήμερα, στο Παλατάκι στις 20.00, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και παράλληλα θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης του ασπρόμαυρου συλλόγου για την επόμενη τριετία.
Πηγή: sdna.gr
Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος ο Κατσαρής!
Photo Credits: @acpaok

Η είδηση που προκύπτει επί του παρόντος είναι πως υπάρχει μία μόνο υποψηφιότητα, αυτή του νυν προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Αν και υπήρχαν διάφορες φήμες και για άλλους υποψηφίους, εν τέλει δεν υπάρχουν νέα ονόματα στην σχετική λίστα. Βάσει του νόμου που είχε ψηφιστεί επί υπουργίας Αυγενάκη, οι υποψηφιότητες έκλεισαν στις 23:59 της Παρασκευής και το μοναδικό όνομα που φιγουράρει είναι του πολύπειρου παράγοντα.

Θυμίζουμε πως προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης, παρουσία και του Δημοκράτη Παπαδόπουλου, τα είπε με τον Θανάση Κατσαρή, δίνοντάς του το χρίσμα ενόψει των ερχόμενων εκλογών στη «μάνα του συλλόγου». Στα όσα σημαντικά είπαν οι δυό τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επεσήμανε το πόσο σημαντική θα είναι συνολικά για τον σύλλογο η ερχόμενη τριετία με τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου, ενώ στη συζήτηση υπήρξε αναφορά και για τη νέα Τούμπα.

Για να γίνουν απόψε οι εκλογές, θα πρέπει να παραστούν τα μισά οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, διαφορετικά η Συνέλευση θα μετατεθεί για την άλλη Δευτέρα, 21/10, την ίδια ώρα και πάλι στο Παλατάκι. Δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια παράταξης, αλλά τρεις λίστες, μία με υποψήφιους προέδρους, μία με τα υποψήφια για το νέο ΔΣ μέλη και μία με τους υποψηφίους για την εξελεγκτική.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν, πως ο Θανάσης Κατσαρής οδεύει ολοταχώς για μία ακόμη τριετία μετά από 26 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ηγεσία του ΑΣ ΠΑΟΚ είτε αυτό σφραγιστεί επισήμως σήμερα είτε την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη...