Επαφή Σαββίδη – Κατσαρή για το μέλλον του ΠΑΟΚ

Πολύωρη επαφή με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, είχε το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Επαφή Σαββίδη – Κατσαρή για το μέλλον του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paokfc.gr website

Στην διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν, τα 12 χρόνια συνεργασίας των δυο ανδρών με αναφορές σε όσα προβλήματα λύθηκαν τόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και για τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα – ζητήματα που αντιμετώπισε και ξεπέρασε επιτυχώς (σε όλους τους τομείς) τους τελευταίους μήνες, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στα θέματα της ποδοσφαιρικής αμάδας του Δικεφάλου και τους σκοπέλους που ξεπέρασε για να φτάσει στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επανέλαβε την πρόθεση του να προχωρήσει άμεσα τις ενέργειες που απαιτούνται για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στους Ταγαράδες (για το οποίο έχει εξασφαλίσει τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους για την χρηματοδότηση του) ενώ δεν έκρυψε ότι επεξεργάζεται με τους συνεργάτες του, σχέδιο που θα του επιτρέψει να ξεπεράσει διάφορα ζητήματα ώστε να προχωρήσει το όνειρο της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Από την πλευρά του ο κ. Κατσαρής ανέλυσε τα ζητήματα που απασχολούν τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τον προβληματισμό του για το αν θα πρέπει να διεκδικήσει εκ νέου το προεδρικό θώκο του ΑΣ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σημερινή ζύμωση μεταξύ των δυο ανδρών, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και τα σχέδια του κ. Σαββίδη για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ, αποτελούν κίνητρο για τον Θανάση Κατσαρή προκειμένου να εκθέσει εαυτόν εκ νέου στην κρίση των μελών του ΑΣ ΠΑΟΚ, ζητώντας να ανανεωθεί η θητεία στην διοίκηση του ερασιτέχνη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωστοποιήσει την οριστική του απόφαση καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν με δεδομένο ότι η γενική συνέλευση των μελών, με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη...