«Θα ανταλλάζαμε τα πάντα για να γυρίσεις πίσω!»

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Κύπρο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου.
Πηγή: forzaonline.gr
«Θα ανταλλάζαμε τα πάντα για να γυρίσεις πίσω!»
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συγκεντρώθηκαν στο μνήμα του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, με τους οπαδούς να βγάζουν μία συγκλονιστική ομιλία, αφιερώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στον Νάσο.

«Εμείς τον ΠΑΟΚ τον μάθαμε χωρίς τίτλους, όπως εσύ. Θα ανταλλάζαμε τα πάντα για να γυρίσεις πίσω εσύ και τα υπόλοιπα αδέρφια που έφυγαν. Το εννοούμε αυτό. Είμαστε περήφανοι που ήσουν ΠΑΟΚ χωρίς τίτλους και μια ζωή θα είσαι ένας από εμάς. Ήθελες τον Δικέφαλο στον τάφο σου πάνω κι έγινε. Να μας προσέχεις και ξέρουμε ότι βάζεις κι εσύ το λιθαράκι σου. Έφυγες και από τότε τα σαρώσαμε όλα. Έπαιξες κι εσύ το ρόλο σου. Αδέρφια ζείτε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην ομιλία τους.

Η αδερφή του αδικοχαμένου Νάσου, Νατάσα Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε μέσω των social media τους φίλους του ΠΑΟΚ που έφεραν το τρόπαιο στον μήνυμα του αδερφού της και δεν τον ξέχασαν.

«Ευχαριστούμε που ήρθατε. Ευχαριστούμε που του το φέρατε. Ευχαριστούμε για τα λόγια σας. Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Ευχαριστούμε για όλα. ΠΑΟΚ είσαι Νάσο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη...