Ο ΠΑΟΚ αναβάθμισε, χωρίς αμφιβολία, το ρόστερ του

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν κι επειδή πάντα μετράει το αποτέλεσμα και όχι το πως φτάσαμε σ΄ αυτό, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει βγει ενισχυμένος απ΄ αυτό το μεταγραφικό παζάρι.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ αναβάθμισε, χωρίς αμφιβολία, το ρόστερ του
Photo Credits: @PAOKFC

Η τελευταία εκκρεμότητα καλύφθηκε με την απόκτηση του Λόβρεν, υπάρχουν πια πρωτοκλασάτες επιλογές και στα στόπερ, οπότε οι προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ είναι καλές.

Αν δει κανείς θέση – θέση, αν δει κανείς ποιοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρα αναβαθμίσει το ρόστερ του, από τη θέση του τερματοφύλακα μέχρι τη θέση του φορ.

Αν δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, ο ΠΑΟΚ έχει ένα γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ, ικανό να του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει και φέτος όλους τους στόχους του.

Να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και να το κατακτήσει και φυσικά να προχωρήσει στα νοκ άουτ του Γιουρόπα και να πάει όσο πάει στην Ευρώπη.

Αφού έγιναν τα δύσκολα, ο λόγος πλέον πάει στο Λουτσέσκου, για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει κι αυτό που κάνει κάθε χρόνο.

Να μετατρέψει ένα πολύ καλό ρόστερ και σε μια πολύ δυνατή ομάδα, με δυνατό χαρακτήρα, που θα μπαίνει στο γήπεδο να πολεμήσει και εύκολα ή δύσκολα, να κερδίσει.

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ η βασική αποστολή τώρα, είναι να ενσωματώσει στο γκρουπ και τις τελευταίες μεταγραφές, να βρει τα κουμπιά όλων και το τρένο να αρχίσει να σφυρίζει.

Για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό να περιορίσει τις απώλειες μέχρι να έρθει ο Νοέμβριος, που είναι παραδοσιακά ο μήνας που η ομάδα του Λουτσέσκου φορτσάρει και παίζει κοντά στο μάξιμουμ.

Όπως και να ‘χει, μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα χρονιά…

Διαβάστε ακόμη...