Καλές οι μεταγραφές, αλλά πρέπει να πάρουν μπρος οι σταθερές του ΠΑΟΚ

Το εύκολο λαϊκό συμπέρασμα μετά την επίσημη πρεμιέρα της σεζόν συμπυκνώθηκε στην ίδια λέξη, την αγαπημένη των οπαδών: «μεταγραφές». Μόνο το ζήτημα δεν είναι να έρθουν νέα πρόσωπα, αλλά να πάρουν μπροστά τα… υπάρχοντα.
Πηγή: forzaonline.gr
Καλές οι μεταγραφές, αλλά πρέπει να πάρουν μπρος οι σταθερές του ΠΑΟΚ

Σε ατομικό επίπεδο, υπήρχαν πολλοί που ήταν αγνώριστοι. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ χειρότερο παιχνίδι του Μπάμπα με τα ασπρόμαυρα. Πως είναι δυνατόν μία μηχανή σωστών αποφάσεων όπως ο Τάισον να κάνει μία τέτοια εγωιστική κατάχρηση ντρίμπλας, σε μία απώλεια μπάλας που προκάλεσε το 2-2; Παράξενο τόσα άσχημα χτυπήματα του Σβαμπ στην μπάλα -αυτός δεν πασάρει έτσι. Πολλά λάθη σε αποφάσεις, αποστάσεις, συνδυασμούς, ταχύτητες, ο δουλεμένος ΠΑΟΚ δεν μας έχει συνηθίσει έτσι.

Όσο ποιοτικοί κι αν είναι ο Τισουντάλι, ο Τσάλοφ, αυτό που επειγόντως πρέπει να συμβεί είναι να πάρουν μπροστά οι σταθερές του ΠΑΟΚ, αυτοί είναι που τραβάνε και τους υπόλοιπους. Κι αυτό να γίνει άμεσα. Δίχως αυτή την συγκεκριμένη συνθήκη, ο Δικέφαλος θα υποφέρει στην Μπάνια Λούκα.

Οι Βόσνιοι δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά τα καλοκαίρια, οι ποιοτικές διαφορές στις ομάδες συρρικνώνονται πολύ πιο εύκολα, δεν θέλει και πολύ να τρέχεις και να μην φτάνεις…

Διαβάστε ακόμη...