Η τιμωρία του Ράζβαν «παίζει» στη Ρουμανία

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις ποινές που συνόδευσαν το τρίτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Αθήνα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου χρεώθηκε πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ και τιμωρία εκτός αγωνιστικών χώρων-αποδυτηρίων για 23 ημέρες.
Πηγή: forzaonline.gr
Η τιμωρία του Ράζβαν «παίζει» στη Ρουμανία
Photo Credits: @PAOKFC

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα κατατεθεί έφεση ώστε να πέσει η ποινή του Ρουμάνου τεχνικού, ειδάλλως, οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα τον έχουν στην άκρη του πάγκου τους στο μεγάλο ντέρμπι 10ης Νοεμβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα επισημαίνουν οι συμπατριώτες του Ράζβαν Λουτσέσκου σε πρόσφατες αναφορές τους:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου (55 ετών), προπονητής του ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στο τέλος του αγώνα που έληξε ισόπαλος για τις δύο ομάδες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε έντονες αντιδράσεις και ως εκ τούτου γνώρισε τιμωρία από το Πειθαρχικό Όργανο. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, η αποβολή του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ισχύει στο Europa League, οπότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι στον πάγκο της ομάδας για τους αγώνες με την Πλζεν (24 Οκτωβρίου, 19:45) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7 Νοεμβρίου, 22:00)».

Διαβάστε ακόμη...